מגורים

"Home is where you hang your hat." 

& We can help you right down to finding the hanger. 

נשמה של סוֹפר

מתחם נגה

פרוייקט בשיתוף פעולה עם שרה וופמן

כדי לשמור על הישן, חידשנו כמחצית ממדפי הספרים שמתנשאים לכל גובה הקיר, מהרצפה ועד לתקרה, כמו גם את רצפת העץ המקורית. כדי להדגיש את

החדש, יצרנו מטבח פתוח שנותן תחושה משפחתית ואינטימית. עיצבנו גם סוויטת הורים נעימה ומודרנית ולסיום שילבנו גוונים שקטים של כחול ולבן. כך אפשרנו לאור הטבעי הזורם לחלל ליצור משחק עדין על כל גווני המשטחים.

צילום: עודד סמדר

פנינה זו שביפו היתה בעבר בבעלותו של סופר והוגה דעות מפורסם שפעל כאן בעשורים עברו. לכן האתגר כאן היה ליצור קריצה מכבדת להיסטוריה של המקום, ולהפיח בו רוח חדשה עבור הבעלים הטריים. 

 
 

הנביאים

שיק תעשייתי 

פרוייקט בשיתוף פעולה עם ירון אלעד 

דירת פנטהאוז עבור זוג צעיר ונועז.

מטרת התכנית בדירה זו היתה למקסם את המרחב המוגבל ולאפשר תצפית וגישה מלאה אל החוץ. שילוב החומרים בין פליז, עץ, לבנים חשופות ובטון, אשר כולם מופיעים על גבי משטחים גדולים, מעניק לדירה אופי הרפתקני וצעיר מחד, ואלגנטיות בוגרת מאידך.

 

לפעמים זה בא בקלות

המלך כורש

כששברנו את הקיר:

צמרות העצים המקיפים את הדירה שבמרכז העיר קיבלו את מלוא תשומת הלב המגיעה להן ונוצרה זרימה בחיבור בין אזורי המגורים הנפרדים. בעזרת פריטי ריהוט וגופי תאורה שעיצבנו השימוש בחלל כעת ממצה את מלוא הפוטנציאל שלו.

המשימה הושלמה.

צילום: רועי גרינברג, דימה שפירא. 

 

רמת גן

דירה ברמת גן

פרויקט שנמצא בבנייה ברגעים אלה ממש

לפעמים הפתרון הטוב ביותר הוא למחוק הכל ולהתחיל מחדש...

כחלק מהשיפוץ היסודי של בניין מגורים זה,

דירה זו תוכננה ועוצבה מחדש 

כך שתענה על הצרכים המודרניים של 

משפחה צעירה המצויה בשלבי התרחבות. 

 

התכנון הקפדני כולל 4 חדרי שינה

וחללים משותפים מרווחים.

 

השימוש באור והאיזון העדין בין החומרים 

מגדיר את הצירים המרכזיים של החלל,

ומשמיש אותם לאחסון ותצוגה. 

בנוסף הם מייצרים

את הקו העיצובי הנקי שאליו שאפו בעלי הדירה. 

צילום: עודד סמדר

  

 

מפגש בין-תקופתי

כיכר המדינה

בשלב הבא הושלם עיצוב החלל באמצעות בחירה קפדנית של יצירות אומנות

מתוך אוסף משפחתי קיים. 

ההצלחה הגדולה של פרויקט קטן זה טמונה בכך שהוא

משקף את האישיות הססגונית של דרי הבית. 

 

צילום: רועי גרינברג.

פרויקט זה, המבוסס על עיצוב רהיטים ותאורה,

התמקד בשילוב הרמוני בין 

ריהוט אוסטרי עתיק ופריטי רטרו משנות ה-50. 

 

כדי ליצור הרמוניה בחלל, שילבנו והתאמנו בדים שובבים

בעלי צורות גיאומטריות נוקשות, עם עיצוב של גופי תאורה בהתאמה אישית. 

התוצאה מדגישה ומייצרת הפרדה בין אזורים שונים בסלון ופינות האוכל. 

© 2018  Danna Colin Interior Archit  |  © 2018 Designed  by  Liana Lalush

Back to Top