ציבורי ומסחרי

" Get rid of everything that is not essential to making a point." 

Chrisoff nieman

לדמיין את האסם מחדש

זנדלי בר

Yaron_LOGO_HR

פרוייקט בשיתוף פעולה עם ירון אלעד

כיסוי 85% משטח הקירות בקורות מעץ אורן השיב את החלל לשורשיו בצורה שובבה. התאורה האחורית הכמעט רנדומלית שחודרת דרך קורות העץ יוצרת אווירה אינטימית, ובחירת ריצוף הבטון והמתכת מביאה את הקלישאה אל תוך המאה ה-21.

הדמיית תלת מימד: דנה קולין

בקיבוץ בצפון הארץ, באסם תבואה ישן, קלישאת האסם מנוצלת עד תום ועוברת שיפוץ ותיעוש מקיף. 

 

האסם, ששטחו 350 מ"ר, מכיל בתוכו פונקציות רבות- מרחב ריקודים, חלל להופעות, בר שכונתי ומקום מפגש אינטימי. הרעיון המרכזי לאורך העבודה בפרויקט זה היה לאחד את הפונקציות הללו ברמה הויזואלית באופן שיאפשר להן  להתקיים בהרמוניה זו לצד זו.

 

 

חלל כניסה לבניין מגורים

ראשון לציון

שיתוף פעולה עם שובל שרקל

שיר הלל למינימליזם

עם תקציב מינימלי וצורך לענות על צרכיהם של לקוחות מרובים, חלל זה מאפשר רגע של עצירה ואוויר לנשימה כצעד ראשון הביתה. 

 

האתגר כאן היה להגדיר אזורים בתוך החלל הקטן, ליצור נקודות מיקוד ולהתוות את הנתיב פנימה. על מנת להשיג זאת, הנמכנו את התקרה באחד האזורים וחצבנו נישה כדי ליצור נקודת מיקוד ויזואלית. השתמשנו בתאורה מכוונת על מנת להדגיש קווים גיאומטריים, ליצור עומק ולחזק את המרקמים של החומרים שנבחרו.

  

צילום: נירי גטמון

 

ארכיון חיים ארלוזורוב 

ארכיון ארלוזורוב

פרוייקט בבניה

בשיתוף פעולה עם ירון אלעד

אתר זיכרון לאדם בעל חזון, 

אשר ביקש ליצור דיאלוג ושלום בין שכנים,

ונרצח בגלל דעותיו הליברליות, במה שהיה אולי 

הרצח הפוליטי הראשון בישראל.

Yaron_LOGO_HR

Arlozerov Archives Exterior
Rounded 02
EWS 02 2018
Entry 01 2018
 
 

המשרד המשפחתי

פרוייקט במרכז תל אביב

בשיתוף פעולה עם ירון אלעד

Yaron_LOGO_HR

משרד עורכי הדין

משרד עורכי דין של אב ובתו במרכז תל אביב. 

חלל שנדרש להיות נקי, אלגנטי

ומאופק, ובה בעת לשדר תחושה מינימליסטית ומודרנית. 

הכנו תכנית קומה פשוטה במטרה להפיק את המרב מהשטח העירוני המוגבל, ובחרנו פתרון מונוכרומטי, עם נגיעות של עץ

ואבן טבעית ליצירת תחושת חמימות ואלגנטיות. 

Plan View

Plan View

Offices General View Wood Ceiling

Offices General View Wood Ceiling

Private Office

Private Office

Reception & Entry View

Reception & Entry View

© 2018  Danna Colin Interior Archit  |  © 2018 Designed  by  Liana Lalush

Back to Top